top of page

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
Bilgilendirme

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi

Tinkwyz Danışmanlık Çözümleri Anonim Şirketi olarak müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyar ve bu hususta hassasiyet gösteririz. Kişisel verilerin kullanımında temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

 

Verilerinizi;

  • Her zaman güvende tutar,

  • Uygulanan mevzuat kapsamında saklama, ifşa, raporlama ve diğer ilgili yükümlülüklerin yerine getirilmesi,

  • Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu ve diğer ilgili makamlar/otoritelerin bilgi ve belge taleplerini karşılamak,

  • Ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve çözümlerimizi sunmak,

  • Duyurular, etkinlikler vb. amaçlar için kullanırız ve

  • Kanunun izin verdiği durumlar dışında kimseyle paylaşmayız. İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek;

  • Kişisel verilerinizin kullanım amacını,

  • Hangi kuruluşlarla ve hangi amaçla paylaşıldığını,

  • Eksik ya da yanlış kaydedilmiş ya da kullanılmış bilgilerinizi düzeltebilir,

  • Kanunda belirlenen şartlar sağlandığında bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini talep edebilirsiniz. Kanun kapsamındaki haklarınızdan faydalanmak için başvurularınızı kimlik fotokopinizle birlikte yazılı olarak +90 850 522 34 03 numaralı faksa veya kvkk@tinkwyz.com adresine gönderebilirsiniz.

 

Detaylı bilgi için resmi web sitesindeki kanunu inceleyebilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Politikası

Müşteri Aydınlatma Metni

Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası

İlgili Kişi (Veri Sahibi) Başvuru Formu

Kamera Kayıt Sistemleri Aydınlatma Metni

Çerez Aydınlatma Metni

bottom of page